50 Nijansi Pive

ŠOKANTNO: Komšije za nasilnika nisu rekle da je bio tih i povučen

Prije nekoliiko dana u banjalučkom naselju Mejdan uhapšen je mladić koji je godinama terorisao svoje ukućane, dolazio je kući u pripitom stanju, galamio na njih, tjerao ih da im kuvaju, peru veš…

Sve to eskaliralo je velikom svađom kada se mladić posvađao sa babom jer je htio gledati utakmicu za vrijeme njene omiljene turske serije. Kada se baka pobunila, problematični unuk joj je slomio daljinski upravljač. Komšije su, primjetivši, da se nešto čudno događa pozvale policiju koja je odmah došla na uviđaj i mladića lišila slobode.

Vidno potresenoj babi je pozlilo što nije uspjela pogledati ključnu scenu serije kada glavni lik treba da sazna ko je otac kćerke njenog sina te je završila u hitnoj pomoći na infuziji. Ovaj nemili, nesvakidašnji događaj ispratile su i mnoge novinarske ekipe te su okupljene komšije pitali da li se moglo naslutiti nešto ovako, a odgovorima koji su dobili se sigurno nisu nadali.

-Znate kako, taj mali je problematičan otkako se rodio, on je kao dijete terorisao cijelo naselje, šutao mačke, curicama podvirivao pod suknje, krao štake starijim i neoćnim komšijama. Bilo je pitanje dana kad će se ovako nešto desiti, ne mogu ni da zamislim kroz šta prolazi njegova porodica trenutno, ali mogli su očekivati, izjavila je prva komšinica ove porodice, Zorka B.

Drugi komšija nam je rekao da je nasilnik uvijek bio glasan, nagao i nimalo povučen i da se nada kako će mu policija odrediti pritvor da cijeli komšiluk dušom da'ne i da se naspavaju kao ljudi.

Do izjava porodice i ljudi bliskih ovom mladiću nismo uspjeli doći.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar