50 Nijansi Pive

Na Instagramu ismijali srednjoškolku zbog selfija iz starog lifta

Srednjoškolka iz Banjaluke nije ni slutila kroz kakav će pakao proći kada je proteklog vikenda na Instagram postavila fotografiju iz lifta u zgradi u kojoj živi. Nakon ovog naizgled bezazlenog poteza uslijedili su brojni negativni komentari ispod obajve nesretne djevojke.

„Živim u zgradi u ulici Živojina Mišića, sa starim liftom koji zbog nedostatka novca nije nikada renoviniran. Kada sam u subotu ujutru krenula u šetnju uslikala sam selfie u odrazu napuklog ogledala u liftu. Nakon svega nekoliko minuta uslijedila je salva negativnih komentara i emotikona. Čak su mi najbliže prijateljice ispod slike napisale „užas“, „sramota“, „stari lift“, „kakvo ružno ogledalo“ i mnogi drugi“, počinje svoju ispovijest učenica Ekonomske škole iz Banjaluke.

Ona dodaje da većina njenih prijateljica iz razreda živi u novim stanovima, a da one malobrojne koje nisu u novoj gradnji odlaze u zgrade sa modernim liftovima i velikim ogledalom kako bi se uslikale za Instagram. Neke čak sedmično idu u popularni restorane Agape i Integra samo da bi se uslikale u staklenom liftu.

„Da sve bude još gore, stan mojih roditelja je star preko 40 godina, a kupatilo smo renovirali prije rata, pa me prijateljice često ismijavaju jer ne postavljam redovno fotografije iz kupatila poput njih. Stvar je postala ozbiljna jer sada u školi ne žele više da sjede sa mnom u klupi i okreću glavu kada me vide u gradu“, razočareno konstatuje ona.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar