Podijeli ovo

Srednjoškolka iz Banjaluke nije ni slutila kroz kakav će pakao proći kada je proteklog vikenda na Instagram postavila fotografiju iz lifta u zgradi u kojoj živi. Nakon ovog naizgled bezazlenog poteza uslijedili su brojni negativni komentari ispod obajve nesretne djevojke.

„Živim u zgradi u ulici Živojina Mišića, sa starim liftom koji zbog nedostatka novca nije nikada renoviniran. Kada sam u subotu ujutru krenula u šetnju uslikala sam selfie u odrazu napuklog ogledala u liftu. Nakon svega nekoliko minuta uslijedila je salva negativnih komentara i emotikona. Čak su mi najbliže prijateljice ispod slike napisale „užas“, „sramota“, „stari lift“, „kakvo ružno ogledalo“ i mnogi drugi“, počinje svoju ispovijest učenica Ekonomske škole iz Banjaluke.

Ona dodaje da većina njenih prijateljica iz razreda živi u novim stanovima, a da one malobrojne koje nisu u novoj gradnji odlaze u zgrade sa modernim liftovima i velikim ogledalom kako bi se uslikale za Instagram. Neke čak sedmično idu u popularni restorane Agape i Integra samo da bi se uslikale u staklenom liftu.

„Da sve bude još gore, stan mojih roditelja je star preko 40 godina, a kupatilo smo renovirali prije rata, pa me prijateljice često ismijavaju jer ne postavljam redovno fotografije iz kupatila poput njih. Stvar je postala ozbiljna jer sada u školi ne žele više da sjede sa mnom u klupi i okreću glavu kada me vide u gradu“, razočareno konstatuje ona.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Povezano:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *