50 Nijansi Pive

Šta se krije iza Breninog pada u Bugarskoj?!

Možda niste znali, ali prije nekoliko sedmica se obiljžavala godišnjica onog nevjerovatnog koncerta Lepe Brene kada je samu sebe udarila nogom u glavu što je ona odlučila obilježiti na poseban način.

Igrom slučaja godišnjica je padala na isti dan kada je ova diva narodne muzike održavala koncert u Bugarskoj, zemlji u kojoj je uvijek bila rado viđen gost, pa je samoinicijativno odlučila da svoju publiku podsjeti na jedan od najsvjetlijih i najpopularnijih trenutaka svoje karijere, onda kada je samu sebe, na pozornici udarila nogom u glavu.

Kako bi obilježila ovu posebnu godišnjicu, Brena je odlučila da napravi nešto potpuno nesvakidašnje, neviđeno i ekskluzivno, odlučila je da padne na dupe, a ovaj video je baš kao i onaj prvi obišao planetu za kratko vrijeme.

-Svi su pomislili da se radi o mojoj nespretnosti i godinama koje mi ne dozvoljavaju da đuskam kao nekad, ali istina je potpuno drugačija. Ja sam poželjela da obilježim jedan od najvećih događaja u mojoj karijeri, egzibiciji koju poslije mene nije napravila niti jedna pjevačica i mislim da je ova nova akrobacija na pragu da je nadmaši, izjavila je za 50NP sama Brena.

Mi joj ovim putem čestitamo ovaj jubilej i nadamo se da će biti još mnogo sličnih padova u njenoj karijeri.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar