50 Nijansi Pive

Zbog iznenadnog hladnog vremena na gubitku tviteraši i poljoprivrednici

Zbog naglog zahlađenja koje je zadesilo našu zemlju, pa smo tako u prilici da u aprilu vozimo cestama koje su zatrpane snijegom, zabilježeni su i prvi materijalni i intelektualni gubici, na prvom mjestu kod poljoprivrednika i kod tviteraša.

U ime tvitaraša, medijima se obratio Dragomir Menšn, koji je objasnio da upravo njima najteže pada ovo vrijeme, pošto nemaju nikakvu inspiraciju i jednostavno moraju tvitati o snijegu, kiši, proljeću koje prolazi kroz krizu identiteta, jelkama koje bi trebalo da su ponovo aktuelne i slično, a to uveliko utiče na njihov ugled.

– Mi smo svi godinama gradili svoje tviteraške karijere i zato smo na velikom gubitku, jer nemamo inspiracije. Ovim putem želimo apelovati na vlade zemalja u regionu da što prije osmisle neku novu krizu, da daju ratnohuškačke izjave, naprave neki gaf o kome bismo mogli da tvitamo dok ne prođe ova prokleta kiša, pa da se vratimo svojim uobičajenim hejtovima – izjavio je on za 50NP.

Dragomir je rekao i da je svjestan gubitka kroz koji prolaze poljoprivrednici, ali da je to nemjerljivo sa njihovim gubitkom.

– Vi ne razumijete u kolikoj smo mi panici, za nešto više od mjesec dana će doći ljeto, pa ćemo morati kukati na vrućine i nećemo imati ništa između. To je stresno za svakog tviteraša.

Kada smo Dragomiru postavili pitanje zašto tviteraši jednostavno ne ignorišu vrijeme i tvitaju o nečem drugom, kratko nam je dobacio da smo neozbiljni i da ne želi svoje dragocijeno vrijeme trošiti na nas.

Poljoprivrednici su nakon izlaganja gospodina Menšna kratko izjavili kako su svim srcem uz tviteraše i kako im daju svoju bezrezervnu podršku, te se nadaju da će ove teške trenutke podnijeti mirno i koliko je moguće dostojanstveno.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar