50 Nijansi Pive

Obustava saobraćaja kad god prolazi automobil sa pratnjom!

Iako smo prije nekoliko sedmica pisali o novom zakonu u saobraćaju u kome se kaže da prvenstvo prolaza na raskrsnicama uvijek ima skuplji automobil, naši parlamentarci su se potrudili da brzinom munje donesu novi zakon o saobraćaju koji na snagu stupa koliko odmah.

Naime, po hitnom postupku je danas u Sarajevu izglasan zakon po kome se u svim gradovima Federacije BiH i Republike Srpske, potpuno obustavlja saobraćaj, svakog dana od 8-17 časova u slučaju da neki od funkcionera u tom periodu odluči da se provoza gradom, ode do kuće, na posao ili ručak.

Jedan od inicijatora ovog zakona, koji je htio ostati anoniman izjavio je kako su obaveze parlamentaraca i državnih službenika od životne važnosti i da je zato jako važno da se ovaj zakon što prije donese i usvoji.

-Mi sve što radimo radimo za dobrobit našeg naroda, tako i ovo. Mislim da sve u državi može i mora stati da bi funkcioner stigao na dogovoreni ručak, večeru ili sastanak u zakazano vrijeme. Ipak smo mi ti koji predstavljamo svakog građanina ove države i moramo održavati neki nivo, rekao je on za 50NP.

Na naše pitanje šta će biti sa nekim hitnim slučajevima kod kojih minute igraju ulogu da se prevezu na svoje odredište, kratko nam je rekao…

-Pa zato su nam potrebni helikopteri!

Kako 50NP saznaje oko ovog zakona ne bi trebalo biti sukobljenih strana te da su sve političke partije kako iz FBiH tako iz RS saglasne da se on što prije uvede.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar