50 Nijansi Pive

Banjaluka proglašena prestonicom Stokke dječijih kolica

S obzirom na to da Banjaluka, kad se uzme u obzir kupovna moć građana, ima najviše Stokke kolica po glavi stanovnika, ova kompanija je odlučila upravo naš grad proglasiti Stokke prestonicom.

Ova laskava titula stiže baš u pravo vrijeme, malo prije proslave dana grada 22. aprila kada će biti upriličena i posebna parada Stokke kolica koja će se održati od Narodnog pozorišta RS pa sve do tvrđave Kastel.

U vrijeme održavanja parade promet će biti zatvoren na ovom potezu, a šuška se da bi u goste moge doći i neke slavne ličnosti koje su svoje bebe provozale baš u ovim kolicima, kako iz regiona tako i iz svijeta.

-Ovo je sjajan način da se promoviše naš grad, mi smo zahvalni kompaniji Stokke što je baš nama dala ovu laskavu titulu, izjavila je ministarka sporta i omladine, Jasmina Davidović. Ona je dodala kako je u planu i da se organizuju Stokke igre u kojima će se majke i njihove bebe koje su se gotovo rodile u ovim kolicima takmičiti u raznim disciplinama poput:

– Kako gurati kolica u štiklama od najmanje 6 centimetara.

-Kako najbolje upariti dezen kolica sa odjevnom kombinacijom majke.

-I klasična trka kolica.

Davidovićeva je rekla i kako će gradskim ocima predložiti da se ključevi grada Banjaluka koji se tradicionalno dodjeljuju uoči Dana grada dodijele prvoj majci koja je ova kolica provozala našim ulicama i na taj način pokrenula trend koji će nam donijeti zasluženu slavu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar