50 Nijansi Pive

U Banjaluci otvoren klub koji ne nudi najbolji provod u gradu

Prije nekoliko dana u Banjaluci koji je otvoren najnoviji noćni klub koji je šokirao mnoge kada je na svojim stranicama, na društvenim mrežama napisao samo najavu događanja, bez obećanja za najluđi provod. Građani su brojnim porukama nakon toga izrazili zabrinutost da li ovaj klub u svojoj ponudi uopšte ima najluđi provod kao takav.

Vlasnik kluba prokomentarisao je ovaj fenomen u gradu na Vrbasu i rekao da ne želi da se kiti terminima u superlativu poput najbolji klub, najbolji provod, najluđa žurka i slično.

-Otvorio sam klub gdje će sami gosti odlučiti koliko im je dobro i da li im se sviđa tu, jer zaista ne znam šta je mjerilo dobrog provoda i ko odlučuje koji je klub najbolji. Nije mi jasno zašto je svaki klub u gradu najbolji i nudi najbolji provod, jednostavno je nemoguće da su svi najbolji i najluđi – rekao je vlasnik kluba.

On je takođe dodao da neće učestvovati u takmičenju na fejsbuku sa fotografijama kako se vidi koliko je klub posjećen jer kako kaže to uopšte nije mjerilo dobrog provoda.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar