50 Nijansi Pive

Otišle na Šehitluke, nisu napravile selfi kod spomenika

Dvije mlade Banjalučanke su se u nedjeljno jutro zaputile u tradicionlnu šetnju na najpopularnije banjalučko izletište, sve je slutilo da će to biti još jedna obična nedjelja, ali ono što je slijedilo nisu mogle ni sanjati.

Najbolje drugarice, Sofija i Mia su se kao i svake nedjelje do tada satima pomno spremale za tradicionalnu šetnju na Šehove, uparile su helanke sa drečavo roze patikama, ponijele su Tupperweare flaše za vodu u istoj nijansi, stavile su nove trepavice, našminkale se i krenule.

Prije polaska svaka je na svom Facebook profilu napisala da kreću u rekreaciju, a svi njihovi pratioci i prijatelji na ovoj društvenoj mreži sa nestrpljenjem su očekivali tradicionalni selfi sa spomenika, ali to se ovoga puta nije desilo. Nije bilo čak ni jedne fotografije prirode ni na jednoj društvenoj mreži.

Kada su se popele do spomenika Sofija i Mia su shvatile da su telefone ostavile u automobilu koji su parkirale kod restorana Novak i više nije bilo povratka natrag.

-Ne znamo kako se to desilo i zašto i ovim putem se izvinjavamo svim prijateljima na Fejsbuku te pratiocima na Instagramu koji su s nestrpljenjem očekivali taj selfi. Svjesne smo da smo razočarale i njih i svoje porodice, te obećavamo da se to više neće ponoviti, rekla je Mia dok je Sofija bila previše potresena da daje izjavu za 50NP.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar