50 Nijansi Pive

Gužve na bh. granicama: Stigli ajfoni, novac i zlato!

Carinski službenici Bosne i Hercegovine prije nekoliko dana su ostali u čudu. Konvoji kamiona sa poklon paketima iz cijelog svijeta blokirali su gotovo sve granične prelaze u državi. Nesnosne gužve i problemi sa papirologijom bacili su u očaj stotine carinika, koji su tek danas stigli da pošalju zvanično saopštenje.

-Ukoliko ste učestvovali u nekoj od Fejsbuk nagradnih igara u kojoj je glavna nagrada bila najnoviji Ajfon, javite se na broj telefona 225-883, pozovite taj broj, javićemo se mi, stigli su Ajfoni svi, kratko je saopšteno iz carinske uprave.

Za neupućene, prethodnih nekoliko godina aktuelne su nagradne igre na Fejsbuk stranicama u kojima je potrebno samo lajkovati i šerovati post sa naznakom o nagradnoj igri „Iphone giveaway“. Iako su ih mnogi smatrali prevarom, danas se ispostavilo da to nije slučaj, a zli jezici su ućutkani.

Takođe, slična situacija je i u pojedinim bh. bankama. Naime, građani su konačno dočekali doznake od nigerijskog princa, a novac i zlatne poluge će moći preuzeti svi oni koji u Bobar ili Banku Srpske donesu pismenu potvrdu da su uplatili naznačenu cifru na račun koji su dobili u mejlu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar