50 Nijansi Pive

Genijalni načini na koje možete iskoristiti LEGO kocke

Ako ste roditelj onda sigurno znate da ništa na svijetu ne boli kako kad bosom nogom u gluvo doba noći, dok idete da obiđete mladunčad, provjerite da li dišu, stanete na lego kockicu.

Isto tako, većina roditelja misli da kockice vode neke svoje živote i da im je jedan od glavnih ciljeva da se namjeste tamo da što lakše nagazite na njih. Pored toga, skupe su kao svetog Petra kajgana. Kad saberete sve ove faktore lako možete zaključiti da su LEGO kockice ma koliko korisne bile, jedan od najvećih neprijatelja roditelja širom svijeta.

Upravo iz tog razloga pronašli smo genijalne načine kako da ih iskoristite onda kada mladunci više ne budu htjeli da s igraju s njima, a vjerujte nam na riječ brzo će ih proći pa ćete imati kutiju punu sitinih dijelova koju nećete moći da bacite, jer ste za vrijednost te plastike mogli kupiti golfa trojku u sjajnom stanju.

Evo sjajnih ideja na koje su došli roditelji širom svijeta.

Kutija za maramice

Podmetači za čaše

Držač za olovke

Vaza

Radni sto

 

Vješalica za ključeve

Lampa

Hranilica za ptice

Privjesak

Šah

Držač za knjige

Kutija za poklon

Za računanje razlomaka

Akvarijum

Držač za kablove

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar