Podijeli ovo

Nakon što je pokazao svoje umijeće pjevanja na stranim jezicima, naeš proslavljeni pjevač narodne muzike, Boro Drljača je dobio mnoštvo poziva da započne karijeru u Americi, spominje se i potpisivanje ugovora sa jednom od najvećih izdavačkih kuća Columbia Records.

Opšte je poznato da je ova izdavačka kuća prije nekoliko dana objavila najnoviji album grupe Depeche mode koji spremaju i veliku turneju, a kao predgrupu žele upravo Drljaču sa svojim bendom.

-Želimo neku sasvim novu energiju na svojim nastupima, želimo privući neke nove ljude, ali i onim starim fanovima dati priliku da čuju nešto drugačije. Mi smo kontaktirali PR tim dotičnog gospodina odmah nakon što smo čuli njegovo izvođenje ABBA-inog hita i sa zadovoljstvom moramo raeći da su pregovori pri kraju. Na kraju krajeva, Boro i ja smo tu negdje, generacija, vjerujem da ćemo se na turneji dobro zabaviti, izjavio je David Gahan, frontmen grupe Depeche mode.

Pokušali smo stupiti u kontakt sa Borom Drljačom, ali on je odlučio da odsad priča samo na esperantu, pošto je engleski u potpunosti savladao pa želi da nauči još jedan novi jezik prije nego što se preseli u Ameriku, zlu ne trebalo.

Mi mu želimo svu sreću i da osvoji Grammy.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Povezano:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *