50 Nijansi Pive

Boro Drljača nastupa kao predgrupa na turneji Depeche Mode

Nakon što je pokazao svoje umijeće pjevanja na stranim jezicima, naeš proslavljeni pjevač narodne muzike, Boro Drljača je dobio mnoštvo poziva da započne karijeru u Americi, spominje se i potpisivanje ugovora sa jednom od najvećih izdavačkih kuća Columbia Records.

Opšte je poznato da je ova izdavačka kuća prije nekoliko dana objavila najnoviji album grupe Depeche mode koji spremaju i veliku turneju, a kao predgrupu žele upravo Drljaču sa svojim bendom.

-Želimo neku sasvim novu energiju na svojim nastupima, želimo privući neke nove ljude, ali i onim starim fanovima dati priliku da čuju nešto drugačije. Mi smo kontaktirali PR tim dotičnog gospodina odmah nakon što smo čuli njegovo izvođenje ABBA-inog hita i sa zadovoljstvom moramo raeći da su pregovori pri kraju. Na kraju krajeva, Boro i ja smo tu negdje, generacija, vjerujem da ćemo se na turneji dobro zabaviti, izjavio je David Gahan, frontmen grupe Depeche mode.

Pokušali smo stupiti u kontakt sa Borom Drljačom, ali on je odlučio da odsad priča samo na esperantu, pošto je engleski u potpunosti savladao pa želi da nauči još jedan novi jezik prije nego što se preseli u Ameriku, zlu ne trebalo.

Mi mu želimo svu sreću i da osvoji Grammy.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar