50 Nijansi Pive

Napravljen program koji automatski briše fotografije bivših sa svih društvenih mreža

Jedna od negativnih strana društvenih mreža jeste to što ako imalo držite do sebe redovno morate brisati fotografije bivših ljubavi, a to onima koji imaju buran ljubavni život predstavlja veliki problem i oduzima puno vremena.

Mi donosimo sjajnu vijest za sve one koji su se više puta u svom životu susreli sa ovim problemom, tačnije, napravljen je softver koji automatski briše sve fotografije bivših momaka, djevojaka, muževa, žena, ljubavnika…

Softver je izmislio jedan dečko koji je na svom profilu imao više od hiljadu fotografija sa bivšim djevojkama, a to se najnovijoj izabranici nikako nije sviđalo. On je za TechRadar izjavio kako ne želi zaraditi veliki novac već smo želi pomoći svima koji se nađu u istom problemu.

Program radi tako da ga jednostavno skinete na računar, sinhronizujete sa društvenim mrežama i nakon što nekoga tagujete sa nadimkom “ex” program će automtski ukloniti sve fotografije na kojima se to lice nalazi.

Zaštitna lica ovog programa za naše tržište trebalo bi da budu Veljko Ražnatović i Nataša Bekvalac.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar