50 Nijansi Pive

Upozorenje za žene: Primjećeno neobično ponašanje kod balkanskih muškaraca!

U posljednjih nekoliko godina ko mušakaraca na Balkanu proimjećeno sasvim neobično ponašanje, a tome u prilog govori i slučaj jedne gospođe iz Banjaluke koja je svoj slučaj prijavila nadležnima, jer više nije imala izbora.

Naime, prije nekoliko dana Žuti telefon, liniju koja je otvorena za pomoć ženama u nevolji pozvala je primjetno uznemirena i uplakana žena koja je tražila savjet stručnjaka jer joj se desilo nešto što nije mogla da očekuje ni u najluđim snovima.

Psiholog koji radi na Plavom telefonu naravno nije otkrio identitet ove dame, samo je rekao da je riječ o ženi srednjih godina, sa nešto dužim bračnim stažom što ovaj slučaj čini još nevjerovatnijim nego što jeste.

Za 50NP psiholog je rekao kako je muž ove sirote gospođe jedno veče izbacio smeće, na sopstvenu inicijativu, stavio novu kesu u kantu i složio suđe u mašinu, a da kasnije nije očekivao ni inicirao sex.

– Kad smo legli u krevet on me poljubio u obraz, okrenuo se i zaspao. Ja sam se malo privila uz njega, a on me još jednom pomazio i nastavio da spava. Ne mogu vam ni opisati kako sam se osjećala u tom trenutku, tužno i odbačeno, jasno se čuje u audiozapisu koji je u posjedu organizacije Žuti telefon.

Žena je napomenula kako se brine da sa njenim mužem nešto ozbiljno nije u redu, ona sumnja na crnu magiju, droge pa čak i šizofreniju. Isto tako je izrazila zabrinutost za svoj brak jer sada ne zna kako da se ponaša i šta sve može očekivati od svog muža.

Psiholozi kažu da je ova pojava učestala u posljednje vrijeme, jer se sve više priča o pravima žena, gledaju se američke serije gdje muškarci jednako učestvuju u kućanskim poslovima, ali mi na to jednostavno nismo navikli i na to gledamo kao a devijantno ponašanje, zato su žene zbunjene.

Iz Žutog telefona kažu ako primjetite ovako čudne simptome kod vaših supružnika odmah pozovete jer su vam psiholozi na raspolaganju 24/7.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar