50 Nijansi Pive

Predizborna kampanja u Srbiji popularnija od Parova i Instagram profila Jelene Karleuše!

Iako se smatralo da je apsolutno nemoguće da nešto skine Parove sa trona najgledanijeg rijalitija u regionu, to se ipak desilo. U prethdnih mjesec dana najgledaniji program, zabavnog rijaliti sadržaja je predizborna kampanja za predsjedničke izbore koji bi u Srbiji trebalo da se održe početkom aprila.

Iako su producenti Parova okupili najzanimljivije likove, sa nevjerovatnim životnim pričama, tu ima i seksa, vanbračne djece, ljubavnih trouglova, četvorouglova, fizičkog nasilja, psovki i svega onoga što gledaoce obično privlači, oni nisu uspjeli biti gledaniji od emisija koje su vezane za predizbornu kampanju.

Ovo je nedavno izjavio RAK iz koga je potvrđeno da su istraživanja pokazala kako je predizborna kampanja nadmašila Parove, sve turske i indijske serije i Zvezde Granda kojima ni svađe među žirijem nisu pomogle. Pretpostavlja se čak i da Instagram profil Jelene Karleuše od početka kampanje ima nešto manje lajkova i komentara u odnosu na prethodni period iako je redovno postovala fotografije sa nastupa, iz spavaće sobe, od frizera, oko kuće…

Iz RAK-a kažu da ih ovakav preokret ne čudi jer predizborna kampanja sadrži sve ono najgore iz gore navedenih emisija, dramu, preljubu, kriminal, vanbračnu djecu, svađe, uvrede, plakanje pred kamerama…

Ne preostaje nam ništa drugo nego da vidimo šta će se desiti u narednoj epizodi.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar