Podijeli ovo

Na konferenciji za novinare koja je održana u Vladi RS, visoki funkcioner vladajuće koalicije koji nije želio da mu se objavi ime, demantovao je navode ženine familije, koja ga je na slavi optužila da ga uopšte nema u medijima. Bivši ministar, član više kabineta i vlasnik nekoliko javnih preduzeća, novinarima je pokazao pedesetak brojeva Fokusa, Presa i Narodnih Novina kao i print skrinove Vaskovićevog bloga u kojima je naveden kao izvor iz Vlade odlično upućen u situaciju.

Ovim je, kako kaže, konačno začepio usta svima koji su ga optužili da za njega niko nije ni čuo, te da odavno više nema nikakav uticaj ni moć. Pored materijalnih dokaza, ovaj visoki funkcioner koji nije želio da mu objavimo ime, novinarima je pokazao i fotografije na kojima se nalazi prilično blizu Petra Đokića na jednoj svadbi, fotografiju sa Markom Pavićem sa Sokolskog sleta 1922. godine i video snimak sa Youtube-a gdje u dvorani u Laktašima sjedi samo pet redova iza Milorada Dodika tokom utakmice Igokee.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Povezano:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *