50 Nijansi Pive

Srbija ulaže u izvoz ustaša u Hrvatsku

Republika Srbija je odlučila da određenu svotu novca uloži u novu granu privrede koja bi mogla biti prilično plodonosna, a riječ je proizvodnji i izvozu ustaša.

Ove navode je za 50NP potvrdio i misnistar poljoprivrede Republike Srbije, Branislav Nedimović i rekao kako od ove grane poljoprivrede očekuje zaista veliki priliv novca u kasu države Srbije.

-Mi smo dugo istraživali i prepoznali smo šta je to što je ovom tržištu neophodno, razgovarali smo sa predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović koja je bila oduševljena idejom jer je Hrvatska u posljednjih nekoliko decenija u deficitu sa ustašama te izrazila sigurnost kako će saradnja ove dvije države na tom polju biti prilično uspješna.

Nedimović je dodao i kako je prva tura ove kulture posijana na obroncima Šumadije, i to nakon detaljnog ispitivanja zemljišta pa se došlo do zaključka da je baš tamo najplodnije tlo za ustaše i očekujemo zaista veliki ovogodišnji prirast.

Na kraju je zaključio da je sav ovogodišnji prirast unaprijed prodan te da je Hrvatska obećala potpisivanje sporazuma o dugoročnoj saradnji.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar