50 Nijansi Pive

Saga o nedojebanosti jednog Srbina

Legenda:

Jebe – domicilni izraz za koitus.  Srbi ga više upražnjavaju verbalno nego fizički.  Srpski ego koristi ovu reč kao hranu.

P…. – najprimarnija osobina ženskog pola koju tekstopisac ne piše punim nazivom ne zbog stida već iz čistog poštovanja prema istoj.

K…. – Sinonim moći, snage, superiornosti i  ponosa. Najprimarnija osobina Srbina.  Postoji i prastari Srpski izraz – krivak. Možda bi ga zvali i kifla ali u vreme nastanka Srbi ni hleba nisu imali dovoljno a kamoli kifle. Mozak je sekundarna i ne baš mnogo važna Srpska osobina.

Tucanje – jedan od 12.458 lokalnih naziva za čin kojim srbin dokazuje svoju poznatu nadprirodnu moć.

Pizda – izgovara se sa produženim i. Pazite, izgovor je ovde vrlo bitan jer u protivnom gubi svaki smisao. Inače ova reč je ne prevodiva na druge jezike.

Srbin je u suštini inferioran u odnosu na druge, bogatije, brojnije i kulturnije narode pa je razvio teoriju da najbolje jebe na planeti. Bogu hvala nisam kompetentan da o tome pišem pa se unapred izvinjavam svojim sunarodnicima za svoje razmišljanje na tu temu.

Zbog svog stava o sexu, Srbin ima patološku potrebu da ima sina. Juče sam na radiju čuo narodnjak sa stihovima: Noćas oko pola dva dobio sam unuka, izvinte na rečniku još uvek sam pijan ja. Pa zatim refren: Kure, kure dedino, skoro četri kila, biće na dedu prava sila.. Reči  “kure dedino” ponavljaju se u pesmi 100 puta. Kure je simbol moći, snage i ponosa. Nađite mi bilo gde u srpskoj kultuti i nekulturi da se za p… vezuje reč ponos. Ne brate, za nju jadnu se vezuje reč sramota. Dakle odnos p… i   k…. je odnos sramote i ponosa. I Ljuba Moljac je imao stih: “kad god je sramota zasvrbi natrti se da je jebu Srbi.”

Najveća Srpska uvreda je kad Srbin nekom kaže da je p…. od čoveka. U stvari ima jedna malo veća uvreda, da je pizda od čoveka. Prema tome. p…. nije samo organ već i karakterna osobina i to ona najgora moguća karatkerna osobina. Srbin će preći preko uvrede da je glup, primitivan, lenj, da smrdi, da je nevaspitan, da je golja ali kad mu kažete da p…. možete da dobijete pesnicu preko iste. Naime, Srbi ovu pogrdnu reč koriste za govorni aparat koji još zovu i poprečna p…. Sličnost između ova dva organa vide samo Srbi pa sam ubeđen da su oni i izmislili oralni seks – samo što ga tako nisu zvali već mnogo jednostavnije – ” jebem te usta”.

U stvari usta kod žene su za Srbe govorno- seksualni aparat i tu Srbi ozbiljno zameraju Bogu što to nije samo seksualni aparat. Govor Srbinu kod žene smeta, nervira ga, ide mu na živce, i on to i ne zove govor već zvocanje.  

Kod Srba seksualni čin je u stvari jednočinka. Naime, to je čin bez uvoda (predigre). Predigre nema jer za njega to nije igra, to je ozbiljna stvar. Nema zagrevanja jer je uvek zagrejan, tj. spreman. Takođe, Srbin jedini na svetu ni za živu glavu ne skida čarape tokom ovog čina a ostatak garderobe brzo navlači nakon čina kao da želi da se što pre udalji sa mesta zločina. Čarape ne skida iz straha od prehlade ili da ne navuče nešto na pluća.   

milunkaaa

Dok  je za ostatak sveta sex vrhunsko zadovoljstvo za srbina je to rat u kome on dokazuje svoju muškost, svoju moć i superiornost prema suprotnom polu. Tako je nastao poznat srpski stih: Jebe vilu Kraljeviću Marko, ne jebe je što je p…. željan već je jebe da joj se osveti.

Siromašan i ponižen, Srbin doživljava katarzu tokom sexa. Opterećen ogromnim teretom odgovornosti  koji su mu preci nametnuli u vidu ubeđenja da je planetarni jebač, Srbin se u suštini plaši sexa. Od njega se očekuje da je razvali, rasturi, raznese i šta ako jadan ne uspe u tome. Dakle on je agresivan, on se udvara, on obećava a sve vreme moli Boga da ona ne pristane. Tako je nastala Srpska izreka: “šta ću jadan ako pristane”.

Svi znamo za dijalog: “Tata, svi pričaju da spavaju sa devojkama a samo ja nisam još spavao. Otac odgovara – ” pa pričaj i ti”. Nije stvar u tucanju nego u pričanju.

Naime, kakva je svrha da tuca a da niko nezna. Srbin uživa više u pričanju o tucanju nego u samom tucanju jer je mnogo sigurniji u sebe dok priča nego dok tuca. Dok priča on je lišen svake odgovornosti jer ne postoji mit o Srbinu pričalici već o Srbinu jebaču.

Da budem iskren nekako se i jezički reč Srbin i reč ljubavnik slažu. Čak ni ja ne mogu da zamislim Makedonca ljubavnika ili ne daj bože Slovenca. Italijani onako namirisani , skockani nisu možda loši za  pred radnje ( vino i gitare ) ali kad je tucanje u pitanju Srbin je tu nenadmašan. U stvari Italijani svesni da su loši jebači moraju da se tuširaju, friziraju, lepo obuku, naparfemišu, sviraju gitaru, pevaju pesme, pridržavaju vrata ili stolicu. Srbinu to ne treba jer svi na svetu znaju da je najbolji u krevetu i rado trče u isti.

U filmu ” U raljama života”, Štefici Cvek Hrvat (Rade Šerbedžija ) recituje stihove, Slovenac joj se udvara a Srbin (Bata Živojinović) sa vrata kaže: “sad ću da te karam”, “karaću te dva sata, ma celu noć ću da te karam, karaću te dok ti tetka ne dođe”. Zatim pojede pečeno pile (sve vreme punim ustima priča kako će da je kara i da je rastače) a zatim ode jer se navodno boji da joj tetka ne dođe.  

Mnoge žene širom sveta pitaće se zašto su Srpkinje pristajale na sve ovo vekovima i zašto su o tome ćutale. Pa to je još jedan dokaz da su Srbi najbolji jebači i da se zbog toga ne verovatnog užitka mora nešto i istrpeti, a i da su progovorile o tome dobile bi zasigurno preko govornog aparata.

Kad sve ovo pročitate shvatićete i razumećete Srbina. Nije njemu lako. On u krevet ulazi kao ratnik sa ogromnim teretom,  predrasudima, pogrešnim ubeđenjima a i  animalnim nagonima. Za njega to i nije krevet to je ring u kome može da bude još jednom ponižen i uvređen u kome mogu da mu nazebu noge i da navuče na pluća. Sa jedne strane ima veliku želju a sa druge još veći strah od neuspeha i zato kad umire Srbin odlazi na onaj svet a da se nije najebao.

Ovo svakako nije autobiografsko pisanje jer imam svedoka-doduše samo jednog a za sud, pa i sud istorije, potrebna su minimum dva svedoka.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar