50 Nijansi Pive

Voda se usudila da probije u kuće na obalama Vrbasa!

Iako su nas iz Vlade RS uvjeravali kako su napravili sporazum s Bogom i kako bojazni od polava nema nabujali vodeni tokovi i bujice proteklih dana su došli do objekata koji se nalaze na samim obalama, što je izazvalo visok stepen pripravnosti nadležnih službi. Iako su bili ubijeđeni da ovako nešto može da se desi jednom u sto godina, mještane koji su izgradili kuće i objekte na obalama Vrbasa šokirala je činjenica da je voda ipak našla put do njihovih imanja.

– Mislio sam da nema šanse da se ovako nešto desi, ali evo, pogledajte. Priroda je nevjerovatna. Nisam mogao ni sanjati da će voda i mene da ugrozi. Kada sam primijetio da mi je voda ušla u dvorište, rekao sam sam sebi – ovo je nemoguće. Ali šta da vam kažem. Na kraju se pita Bog – kaže Živko T. koji ima kafić, porodičnu kuću i autopraonicu na samoj obali Vrbasa.

I najstariji Banjalučani kažu da ovo nije zapamćeno u poslednjih 6,7 decenija otkako su doselili u Banjaluku. Za ovo što im se dešava uglavnom krive HAARP, globalno zagrijavanje i opoziciju, a od Vlade RS tražili su da uspostavi poseban fond solidarnosti kako bi mogli da saniraju štetu nastalu nesvakidašnjim i neprihvatljivim ponašanjem prirode.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar