50 Nijansi Pive

Bog obećao Vladi RS: Nema opasnosti od poplava!

Posljednjih nekoliko dana stanovnike Republike Srpske je podsjetilo na onaj nesretni period poplava od prije par godina. Vodostaji rijeka su u porastu, bujice su na pojedinim dijelovima odnijele cestu, ali naše vlasti kažu da ne treba da brinemo jer su oni u stalnom kontaktu sa Bogom koji je obećao da poplava neće biti.

Nakon što je objavljeno da nismo u stanju preduzeti apsolutno nikakve mjere, da spriječimo moguću štetu od vode, Vlada je izašla sa saopštenjem koje bi trebalo da umiri građane i zaustavi paniku koja je počela da se stvara.

U saopštenju stoji da je Vlada na stalnoj vezi sa Bogom koji je obećao da polava, bar u onoj mjeri u kojoj su bile 2014. godine, neće biti i da nema potrebe da se poseže za onih 100 KM koliko je ostalo u Fondu solidarnosti. Iz Vlade takođe napominju kako će, da bi se osigurali, sa Bogom potpisati sporazum u kome on garantuje da će vodostaji rijeka ostati gdje jesu ili će biti niži.

Jedino što u cijeloj toj priči ipak budi strah jeste činjenica da se premijerka Željka Cvijanović sa posljednjeg putovanja u Ameriku vratila sa parom novih, bijelih čizama, što šalje dvosmislenu poruku.

Ona je izjavila da je čizme kupila jer su bile na sniženju u Manolo Blanik prodavnici, a ona kao modno osviještena žena zna da takve čizme nikada ne izlaze iz mode te kako to nema veze sa poplavama i vremenskim nepogodama koje su nas zadesile.

Ipak, mi ćemo vjerovati našim vlastima da su sposobni da nas zaštite i da mjesta panici ipak nema.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar