50 Nijansi Pive

Koliko vas nerviraju zajednički profili parova na Fejsbuku?

Ima nešto gore od Fejsbuk profila kućnih ljubimaca, a to su parovi sa zajedničkim profilom, npr. Ivana Marko Perić (isprike vlasnicima profila Ivana Marko Perić u slučaju da stvarno postoje).

Već su dovoljno naporne one žene koje inzistiraju da njihov muž/dečko ima profilnu sliku na kojoj je i ona. Tako valjda dokazuje svijetu da je on njen što mi je u neku ruku i jasno jer realno, žene su jadne, žene su pičke (pička kao karakterna osobina) i žele muškarca vezati svakom silom pa čak i zajedničkom slikom na njegovom profilu. Svi znamo da je u novije vrijeme brak općepriznato sredstvo potvrđivanja neželjene trudnoće, ali zajednički Fejs profil – Ivana Marko Perić – je sredstvo potvrđivanja čega?

Toga da taj romantični par nema nikakvih tajni? Prijateljicu mi je dečko prisilio da imaju zajednički profil. Na njen profil je dodao svoje ime i izbrisao sve slike unazad jedno sedam godina koje nemaju veze s njime jer – logično – to je sad i njegov profil i ne trebaju njemu slike njenih ljetovanja iz vremena kad ga nije poznavala. I, tako, poželjela sam joj se pojadati u vezi svojih menstrualnih problema, ali to nisam mogla učiniti pošto ne znam tko čita te poruke. Primijetila sam da poruke čita on i onda joj ih još zataji pošto je za neke moje pozive na kavu saznala za nekoliko mjeseci.

A njihovi statusi su posebna priča:

Ivana Marko Perić 6 minutes ago: ”Bila sam na pramenovima! Frizerka Irena je najbolja <3”

Ivana Marko Perić 4 minutes ago: ”Jebem mater Mamiću i Dinamu duše prodane!”

Ivana Marko Perić 3 minutes ago: ”Skuhala sam finu večericu mmmm”

Mislim da vam je jasno o čemu pričam. Mogla sam staviti još drastičnije primjere, ali mi sada ne padaju na pamet osim možda spamanja različitim žanrovima glazbe – on postavi Iron Maiden i za jednu minutu ona postavi Shakiru. Znam da nije zabranjeno voljeti i Iron Maiden i Shakiru, ali… Zajednički profil hej, a različiti interesi. Profil izgleda šizofreno. Najbolje je kad se dopisuju s istog profila u komentarima na status:

Ivana Marko Perić: Volim svog dečka najviše!

Ivana Marko Perić: Ja tebe volim više!

Ivana Marko Perić: Ma ja tebe više!

Ivana Marko Perić: Neee, ja tebe lutkice!

What the actual fuck?

Ne znam koji k treba biti osobi da pristane na zajednički profil. Mislim da na tome inzistiraju samo nesigurni likovi koji boluju od paranoje da će im se cura dopisivati s nekim drugim likovima, a ovako imaju sve pod nadzorom. Čak prije vjerujem da na tim profilima inzistiraju muškarci, a ne žene, tj. prije će žena biti toliko jadna da na to pristane nego muškarac.

Znam da živimo u svijetu gdje su muškarci i žene ravnopravni, ali budimo realni, žene su ipak, kad je o ljubavi riječ, veće jadnice od muškaraca – iako su i muškarci nesigurne pičke pa žele perverzije kao što su zajednički profili.

Zajednički profili me nerviraju čak više od profila kućnih ljubimaca. Jedna cura me zbrisala s Fejsa demonstrativno jer sam ja blokirala profil njene mačke pošto mi je pod svaku sliku pisala komentare: ”Mijaaaau, mijaaau”…

P.S. Ivana Marko Perić su prekinuli.

Autor: Nika Ostoić / nikaostoic.wixsite.com

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar