50 Nijansi Pive

Čajavec otkupljuje stare modele televizora

Po uzoru na kompaniju Nokija koja je nedavno odlučila u prodaju pustiti apgrejdovanu verziju jednog od najpopularnijih modela telefona, 3310, fabrika Čajavec je odluučila da ponovno u prodaju pusti svoje stare modele televizora 988.

Upravo iz tog razloga iz Čajavca stiže apel na sve građane koji još uvijek u svom posjedu imaju ove televizore da ih do 1. aprila donesu u prostorije Čajavca, a spominje se i naknada od 5 KM, najnovijeg izdanja Glasa Srpske i sendviča.

– Kada smo vidjeli kako kompanija Nokija veća sada ima veliki priliv novca od starih telefona, sinula nam je ideja da to isto uradimo sa našim starim televizorima koji su svojevremeno bili veoma popularni. Budući da mi nemamo uslove da proizvodimo nove-stare televizore, odlučili smo da od građana otkupimo njihve stare modele, sa njih obrišemo prašinu, provjerimo struju i ponovno ih pustimo u prodaju, izjavio je kreativni direktor Čajavca i dodao kako mu je mlađa ćerka rekla da su te stare stvari sada moderne.

Pet maraka i Glas Srpske zaista nije malo u današnje vrijeme pa u Čejevcu očekuju veliki odziv građana, mahom pezionera.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar