50 Nijansi Pive

EKSKLUZIVNO: Mi znamo šta je pisalo u pismu koje je Ivanić dobio od Haga!

Ekipa 50NP, jedina u Evropi posjeduje kopiju pisma koje je iz Haškog tribunala upućeno Mladenu Ivaniću! Ovim ne priznajemo otvoreno da smo mi otvorili kovertu, ali he he he… takav je život. Samo za naše čitaoce, prenosimo vam sadržaj u potpunosti.

Dear Mladja,

Dobili smo neki request za reviziju koju nam je poslao Baki. Odmah moramo reći da nas to absolutely ne interesuje, tim se trenutno bavi ova mala iz Čada koja radi na šalteru. Iskreno, malo ste i dosadni više sa tim. Ekipa kojoj je bilo interesantno da se bavi tim, odavno je pomrla ili našla druge zanimacije.

Mi ovde gledamo kako da zaradimo hljeb. Nismo još ni decembar dobili, zadnje smo dobili nešto novembra na ruke. Ukinut prevoz, zdravstveno prebacili na zatvorsku službu. Hoće da nas ukidaju. Gdje da nađemo poslove? Neki od nas su čitave familije zaposlili ovde. Imali smo onaj pakao sa Šešeljem koji je trajao više od decenije. Koštao je života neke naše kolege.

Mislite da nam je opet potrebno nešto takvo ili nedobog, da se onaj Šešelj opet vrati ovamo? Kakve crne revizije, zar vi tamo stvarno nemate pametnijeg posla? Daj malo utiči na te klince, objasni im da niste više zanimljivi. Sve i kad bi se ponovo počeli ubijati, to ne bi došlo ni na jednu naslovnu stranu. Dobili bi po 5 sekundi između sporta i prognoze na TV-u. Sad je u modi Sirija, Ukrajina, Irak vi ste demode. Razumijemo sve, teško je biti u takvoj situaciji poslije decenija u kojima ste bili maltene u centru pažnje, ali zapitate li se vi ljudi nekad kako je nama? Zato tebe kao razumnog tipa molimo da objasniš tim mladim nafuranim wannabe političarima da nas ne smaraju. Nije nam više do tog. Voda je došla do grla. Pišite i šaljite nekom drugom, pustite nas kraju, imamo mi svojih problema. Nije nam do tuđih.

P.S. Novinarima reci da smo ti pisali u vezi procedura, legitimiteta bla bla i sličnih gluposti, koje oni inače puše. Nemoj nam još i njih tovariti. Aj zdravo, gledaj da se ne čujemo skoro. 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar