50 Nijansi Pive

EKSKLUZIVNO: Osma sezona Igre prijestola se snima na Manjači!

Svi fanovi serije Igra prijestola bukvalno odbrojavaju dane do ljeta kada bi trebalo da počne sedma sezona, a prema prvim najavama osma sezona bi trebalo da se snima u komšiluku, odnosno na Manjači, saznajemo iz dobro obaviještenih izvora.

Iz turističke zajednice grada Banjaluka saznali smo da je zvanična ponuda već stigla i da se uveliko zagazilo u pregovore.

-Jedan od producenata ove popularne serije je igrom slučajeva posjetio prošlogodišnje prelo u Piskavici što ga je na neki način podsjetilo na seriju koju radi, raspitivao se, došao do nas i sada smo u pregovorima oko lokacije, a po sve mu sudeći to će biti Manjača, izjavio je predsjednik Turističke zajednice grada Banjaluka Ostoja Barašin.

Producenti serije su izjavili kako je Manjača više nego idealno mjesto za snimanje Igre prijestola jer je riječ o prirodi koja izgleda gotovo identično kao i prije nekoliko stotina godina, jedino što im smeta to je asfalt, ali zbog lošeg kvaliteta smatraju da niko neće ni primjetiti da nije riječ o makadamu.

Drugi razlog zbog koga se razmatra baš Manjača jeste to što će produkcija uštedjeti dosta novca na šminci i kostimima, jer mještani izgledaju autentično kao i likovi iz serije pa im neće biti potrebni dodatni statisti.

Otišli smo i na Manjaču da provjerimo jesu li mještani upućeni u to da će uskoro postati svjetske zvijezde. Priupitali smo Đurađa K. koga smo zatekli kako čuva ovce šta misli o cijelom projektu.

-Ništa ti ja ‘ćeri ne znam, bili su ti neki stranjci, pričali sa ljudima, vidio sam da su bili kod Mile i kod Mitra, oni su nama rekli da nećemo ništa morati raditi, a da ćemo dobtiti neke pare.

Prema našim saznanjima neke scene snimaće se i za vrijeme Kočićevog zbora.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar