50 Nijansi Pive

Djevojka prijavila momka policiji jer ju je zaprosio nasamo

Jedan potpuno nesvakidašnji slučaj zabilježen je prije nekoliko dana u banjalučkom naselju Budžak kada je momak svoju djevojku zaprosio u intimi njihovog stana, a za to se saznalo tek 5-6 dana poslije samog događaja kada je ovaj, sad već bivši par, vijest podijelio sa prijateljima i porodicom, i to ne putem društvenih mreža nego uživo. Kako sada stvari stoje priča će dobiti epilog u policiji.

-Ja razumijem da su mnogi ostali začuđeni ovakvim mojim postupkom, prijatelji mi kažu da ja nju ne volim dovoljno zato što nisam napravio bilbord, organizovao prošnju u Gospodskoj ili makar na Kastelu, ali ja sam jednostavno tako odlučio, mislio sam da će ovo biti nešto drugačije. Sad mi je jasno da sam napravio najveću grešku svoga života, sa tugom u očima nam se povjerio Mihajlo Š.

Dodao je i da će pokušati da se pomiri sa Milicom, ali i da je sam svjestan kako su šanse za to jako male.

Uspjeli smo ući u trag i Milici, povrijeđenoj djevojci koja još uvijek ne zna šta je snašlo.

-Još uvijek ne znam kako je mogao da uradi tako nešto, nisam mogla reći “da” jer kako da objavim da sam se zaručila, a nemam ni fotografiju, ni video, nisu portali pisali o nama… Šta je trebalo da uradim, da promijenim status veze na Fejsbuku u engaged i da mi ljudi čestitaju?! Ja nisam takva djevojka i to bi za mene bilo poniženje. Upravo zato sam ga prijavila policiji i sada čekam rasplet situacije.

Na pitanje šta bi Mihajlo mogao da uradi da se iskupi za ovaj nepromišljen potez, kroz suze je rekla “možda flash mob”.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar