50 Nijansi Pive

Nekad i sad: Kako su najveće zvijede izgledale na počecima karijere

Postoji jedna grupa na Fejsbuku koja se zove “Fotografije koje bi poznati spalili” ili tako nekakon gdje se objavljuju fotografije i nekih najpoznatijih zvijezda balkana kojih se oni, vjerujemo stide.

Upravo ta stranica nas je inspirisala da se damo u potragu za počecima najvećih zvijezda današnjice. Ograničili smo se na balkan pošto je neminovno da smo mi rudnik bisera.

Seka Aleksić

Ne znamo da li Svetlana za svoj izgled može zahvaliti nekom estetskom hirurgu ili samo debljini novčanika, ali da je razlika, razlika je.

Prije

Poslije

 

Toni Cetinski

On je danas jedan od najpopularnijih, uni dvorane u svim gradovima bivše nam države, a na početku karijere bio je tek zbunjeni mladića sa neobičnom frizurom. Znamo da je to u to vrijeme bilo moderno, ali uvijek je smiješno.

Prije

https://youtu.be/0Fl7qTEEjwY

Poslije

 

Severina

Dana je ona ikona stila, jedna od najvećih zvijezda, svi je vole, što zbog pjesmuljaka koje pjeva što zbog privlačnog izgleda. S godinama joj se stil drastično mijenjao, a to ćete vidjeti iz iz prije i poslije primjera.

Prije

Poslije

Šaban Šaulić

Iako svi znamo kako izgleda prije i poslije jer su nam se te fotografije urezale duboku u mračne dijelove mozga, ali jednostavno ga nismo mogli izbjeći. Klasik.

Prije

Poslije

Jelena Karleuša

Za nju sigurno možemo reći da na svom sadašnjem izgledu može da zahvali plastičaru, ali i braku sa fudbalerom kome nije problem da potroši na svoju dragu. Sve u svemu, nemojte se prepasti.

Prije

Poslije

 

Željko Joksimović

Popularni “lane” je poznat po svojim dirljivim pjesmama i po tome koliko pažnje posvećuje svom licu, ali i kvalitetnoj kozmetici koju koristi, a tako je bilo od samog starta njegove karijere.

Prije

Poslije

 

Emina Jahović

Iako se prodaje kao ljepotica prirodnog izgleda ako malo bolje pogledate primjetićete da joj se nos s godinama drastično smanjio. Vjerovatno sam od sebe.

Prije

Poslije

 

Dino Merlin

Sjećate se Dine Merlina iz perioda kad nije izlazio iz kuće bez one kapice? Mi ćemo vas podsjetiti.

Prije

Poslije

 

Maya Berović

E sad, ovo su neke novije generacije pjevača čije prije je nama u stvari poslije, ali oni su toliko napredni da za dvije godine promijene lični opis.

Prije

Poslije

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar