50 Nijansi Pive

SKANDALOZNO: Nebojša Kuštrinović u živom prijenosu pričao SAMO o vremenskoj prognozi

Jedan od najpoznatijih Banjalučana, čovjek koji nas decenijama svakodnevno obavještava o tome koja se slava slavi tog dana, kakva su narodna vjerovanja i koji nas obavezno počasti sa nekom narodnom poslovicom, neugodno je iznenadio slušaoce UNO radija na kome svako jutro ima svojih pet minuta time što je pričao o vremenskoj prognozi.

kuštrinović

Voditelji vidno iznenađeni novonastalom situacijom pokušali su popularnog Kuštrinovića navesti da ispriča bar neku svoju dogodovštinu, da kaže šta po narodnom vjerovanju znači kad nađeš pramen kose ispod praga, ali on je kao hipnostisan pričao samo o vlažnosti vazduha, Celzijusima, padavinama i oblacima.

– Iskreno nismo znali kako da se postavimo, mahali smo režiji da ubace muziku, ali su oni bili u tolikom šoku da jednostavno nisu stigli odreagovati. Nakon tog debakla, telefonske linije naše redakcije su se usijale, ljudi su u nevjerici zvali, govorili nam kako su radio slušali sa djecom i kako ne ogu vjerovati da smo dopustili tako nešto, izjavio je jedan od voditelja UNO radija.

Do izjave popularnog Kuštre nismo uspjeli doći, ali iskreno se nadamo da će priznati grešku koju je napravio i da će se javno izviniti slušaocima koji su još uvijek u stanju šoka od ovog nemilog događaja.

UNO radio je čak poručio da će svima obezbijediti potrebnu psihološku pomoć.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar