Podijeli ovo

Fejsbuk. Otkako je ušao u naše živote, mi više ne živimo da bismo živjeli. Mi živimo da bismo imali dobre fotografije, sttause i check-inove na Fejsbuku. Ono šta nije na Fejsbuku, nije se ni desilo, znaju reći oni koji su apsolutno ovisni o ovoj društvenoj mreži, koji su do u detalje isplanirali izgled svog profila i koji se njime bave i po nekoliko sati dnevno.

Činjenica je da ga možemo kuditi ili hvaliti, ali Fejsbuk je u današnje vrijeme zaista neizbježan, posebno ako želite biti u toku i znati šta se dešava u ivotima vaših prijatelja i članova porodice.
Postoji nekoliko stvari koje smo svi bar jednom uradili na Fejsbuku, ali baš niko nije dovoljno samouvjeren da to i prizna. Ne brinite, niste jedini čudak na svijetu, svi smo.

1. Ono kad vam se neko toliko svidi da mu pošaljete zahtjev za prijateljstvo nakon samo jedne interakcije. Jeste malo očajno, ali svi smo se našli u toj situaciji bar jednom .

Thor 2 GIF - Find & Share on GIPHY

2. Gledali profilne fotografije nekoga ko vams e sviđa (ili ne sviđa) da vidite kako mu se lični opis mijenjao s godinama pa komentarišete kako je prop'o ili kako uživo nije ni blizu tako lijep kao na fotografijama.

transformacija

3. Lajkali sve stranice koje je lajkovala i vaša simpatija, bez ikakvog filtera.

lajk

4. Špijunirali nečiji profil pa greškom lajkali post koji je objavio prije pet godina.

Declan Mckenna GIF - Find & Share on GIPHY

5. Skrolali sve na početak nečijeg profila samo da vidite kakve je gluposti pisao ranije.

drama

6. Ljutio lajkovali post ili fotografiju nekoga ko vas ignoriše i na koga ste u stvari ljuti iako ta osoba to uopšte ne zna.

New GIF - Find & Share on GIPHY

7. Zavidjeli ljudima samo na osnovu onoga što vidite na njihovom Fejsbuk profilu iako ne znate da li im je stvarni život zaista takav.

90S GIF - Find & Share on GIPHY

8. Ostali ulogovani na računaru i cijeli dan brinuli hoće li neko ulaziti i vidjeti vaš inbox ili pretraživač.

Scared GIF - Find & Share on GIPHY

9. Bili u strahu da ćete na uklici sresti nekoga koga ste random dodal na listu prijatelja.

Aaliyah GIF - Find & Share on GIPHY

10. Shvatili da previše vremena provodite na Fejsbuku, deaktivirili profil, ponovno ga aktivirali nakon dva dana pa otkrili da niko nije ni skontao da vas nema.

Sad GIF - Find & Share on GIPHY

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Povezano:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *