50 Nijansi Pive

Vlada ulaže u izgradnju novih nefunkcionalnih naplatnih kućica

Iz agencije za bezbjednost saobraćaja najavili su izgradnju novih, nefunkcionalnih naplatnih kućica u Banjaluci, na zapadnom tranzitu, po uzoru na kućice koje se nalaze u Glamočanima, na putu Banjaluka Klašnice. Nefunkcionalne kućice radiće se po istom projektu, a kako kažu u ovoj agenciji, očekuju da se ovaj projekat kroz naplate kazni građanima isplati već 2043. godine.

kucice2

– Ispostavilo se da su lažne naplatne kućice pravi pogodak. Većina vozača tu uspori na 60 ili 50 umjesto na 40, boje se da ih neko ne pokupi po noći ili magli ako uspore, i to je pravo mjesto za naše radare. Jeste da su kućice u Glamočanima plaćene milione maraka, ali kaznama smo već uspjeli da vratimo ogroman djelić tog novca. Tako ćemo učiniti i u samom gradu, na jednoj od najprometnijih saobraćajnica, gdje ograničenje neće biti 40, nego će vozači morati da preguraju auto nekih 600 metara pod budnim okom kamera i radara. Ko pri tom ne bude imao pojas, platiće kaznu od 100 do 10.000 maraka, u zavisnosti koliko je blizu datum isplata penzija i plata nama koji smo na budžetu – kažu u ovoj agenciji.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar