50 Nijansi Pive

VELIKA SEZONSKA RASPRODAJA: Trk u Policiju po Mercedesa za samo 5000 KM

Jedna od najvećih i najuspješnijih autokuća u Bosni i Hercegovini, outlet Policija, ovh dana je objavila da je u toku veliko sezonsko sniženje od 50-70% na sav asortiman i to do isteka zaliha i zato ne časite časa već požuite po svoj primjerak automobila.

Kako se navodi u saopštenju koje smo primili iz ove kompanije, riječ je o prošlosezonskim modelima automobila koji su u dobrom stanju, amlo prešli, lijepo izgledaju i čekaju svoje vlasnike.

automobili

Najveća potražnja je svakako za markom automobila Mercedes koje u ovoj akciji možete dobiti za nevejerovatnih pet hiljada konvertibilnih maraka, a iz policije kažu da po njihovoj procjeni upravo ovi automobili će prvi planuti.

-Ovo su modeli koji se voze u svim svjetskim modnim prestonicama, modeli koji nikada ne izlaze iz mode i koje sada možete dobiti po ovim jedinstvenim cijenama. Sigurni smo da ovu priliku ne želite propustiti. Akcija traje od 10. februara pa sve do isteka zaliha, izjavili su u PR službi Policije.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar