50 Nijansi Pive

Dodik iz bolnice poručio fanovima: Nakon oporavka stiže novi album!

Vijest da je predsjednik RS Milorad Dodik hospitalizovan zbog operacije krajnika najviše je zabrinula njegove najvjernije fanove koji su u strahu da li će operacija uticati na njegove glasovne sposobosti.

Na svu sreću, odmah po buđenju iz anestezije sam predsjednik se obratio javnosti, na prvom mjestu svojim fanovima i poručio da nakon oporavka priprema novi album koji će sigurno oduševiti sve one koji su ga dosad slušali, ali i one koji nisu bili ljubitelji njegove muzike.

-Glas je na svu sreću netaknut, čak sam uspio i malo da se upjevavam po hodnicima, naravno uz saglasnost ljekara i svi su zaključili da je sve u najboljem redu i da operacija neće uticati na moju pjevačku karijeru, izjavio je predsjednik preko svog kabineta.

pandurevic

Kako se šuška, novi album mogla bi da najavi obrada poznate sevdalinke Ne klepeći nanulama za koju bi prateće vokale trebalo da otpjevaju poznati banjalučki vokali Željka Cvijanović i Aleksandra Pandurević.

Moramo priznati da se jako veselimo novom projektu, a premijeru možda vidite upravo na 50NP.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar