50 Nijansi Pive

Marinko Rokvić u službenoj posjeti Čak Norisu

Nakon vijesti da je jedan njegov vremešni kolega sa druge strane svijeta junački odbranio svoje parking mjesto i razbacao dvoje ljudi duplo malđih od njega Čak Noris je uputi zvanični poziv Marinku Rokviću da ga posjeti u njegovoj rezidenciji u Teksasu.

– Mi penzionisani nindže moramo da se držimo zajedno i da pružamo jedni drugima podršku. Za Marinka sam čuo i ranije, veliki sam poštovalac njegove muzike, ali nisam znao da je nindža i zato sam morao da ga ugostim, izjavio je Noris za 50NP.

Marinko je bio više nego iznenađen kad je dobio poziv čovjeka koji je jednom došao dva puta, koji sam sebe preskače u Čovječe ne ljuti se, koga su dva puta ispustili kad je bio beba, jednom na Hirošimu drugi put na Nagasaki, koji zna da spremi posno prase.

IMG_20170131_180939

-Zaista sam se ugodno iznenadio, nije mala stvar kad vam se javi Čak Noris glavom i bradom i pozove vas u svoj dom. Naravno da ću otići zajedno sa suprugom i nadam se da ću naučiti neke nove trikove, jer neće se omladina sama šamarati po parkinzima.

Marinko nam je za kraj najavio i jednu ekskluzivu, a to je da bi u Americi mogao da padne i neki duet i to sa popularnim reperom Krisom Braunom, sa kojim, kako je sam rekao, ima puno toga zajedničkog.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar