50 Nijansi Pive

Napokon otkriven sport u kome Balkancima niko ne može parirati!

Imaju te dvije stvari koje povezuju sve narode Balkana i trpa ih u isti koš, ma koliko se mi trudili da ne ličimo jedni na druge, a to je preuveličavanje i pljuvanje po onima koje smo do juče obožavali.

Ovo drugo je prije nekoliko godina postalo i sportska disciplina, a nedavno je održano i prvo Svjetsko prvenstvo u popularnoj pljuvačini koje je organizovao Olimpijski komitet Vatikana.

novak

Po medijima se dugo polemisalo ko će na ovom prestižnom natjecanju predstavljati koju državu iz regiona, a naknadno je odlučeno da se oformi jedna reprezentacija ex Yu država sastavljena od predstavnika medija i uticajnih tviteraša koji su konstantnim pljuvanjem obezbijedili mjesto u reprezentaciji.

Za razliku od nekih drugih sportova u ovome je bilo jasno ko će biti reprezentativci, ali je selektora bilo malo teže naći. Aca Informacija je u startu otpao jer je bez obzira na veliko znanje zaključeno je da previše fin, a onda se samo od sebe nametnulo jedno ime: Mićo Dušanović.

rukomet

On je ovu laskavu ponudu dobio nakon što je komentirajući teniski meč, Marina Čilića degradirao od Hrvata do Bosanca i Hercegovca za tren oka, odnosno nakon nekoliko izgubljenih poena.

zmajevi

Na samom SP u pljuvanju, reprezentacija ex Yu se vrlo brzo izdvojila kao favorit, a u finalu je porazila reprezentaciju Engleske i to prilično lako. Iako su Englezi svim snagama pljuvali po svojim fudbalerima, izvlačili iz rukava ljubavnice i vanbračnu djecu, naši su ih dokrajčili “sektašem Đokovićem”, “fudbalerima manekenima” i “nesposobnim rukometašima”.

vatreni

Još nije objavljeno gdje će biti upriličen doček prvim svjetskim šampionima u pljuvanju.

Čestitamo!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar