50 Nijansi Pive

Kreativni centar objavio knjigu “Gdje je Željka”

U saradnji sa Vladom RS, izdavačka kuća Kreativni centar je odlučila da objavi posebno izdanje knjige Gdje je Valdo u kojoj bi se ovoga puta, u glavnoj ulozi pronašla premijerka Željka Cvijanović.

-S ovim smo htjeli da stvorimo lik koji je djeci blizak i poznat, a naša Premijerka je to sigurno više nego neki neobičan lik koji nosi crveno-bijelu majicu, čudnu kapu i okrugle naočare. Radnja ove knjižice je simbolično smještena u Ameriku gdje je Premijerka boravila posljednjih nekoliko dana, izjavio je ministar prosvjete Dane Malešević.

U ime izdavača oglasila se Maja Vejković koja vjeruje da će ova edicija biti apsolutni hit kako u Republici Srpskoj tako i u regionu.

-Ovo je sjajna ideja i čim smo dobili prijedlog odmah smo odlučili da krenemo sa štampanjem. Prvi tiraž će se štampati u 150 hiljada primjeraka i mislim da će se rasprodati prije nego što ljudi saznaju kod koga je i gdje Premijerka zaista bila u Americi.

Premijerka je na povratku iz Amerike kratko prokomentarisala da je čula za ovu ideju te predložila i da se dio prihoda od tiraža odvoji i za neka njena naredna putovanja, a sve zato da bi kreatori slikovnice dobili neku novu ideju za novo izdanje. Te zamolila da njen lik u slikovnici nosi isključivo bijele čizme.

Ekskluzivno vam donosimo i jednu, dosad neviđenu stranicu ovog sigurni smo budućeg hita.

zeljka

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar