50 Nijansi Pive

U banjalučkom marketu uhvaćena majka kako kupuje gotove kašice!

Juče, negdje oko 16 časova u jednom banjalučkom marketu u naselju Starčevica, nadzorne kamere su zabilježile sasvim neobičnu pojavu, koja u ovom dijelu Banjaluke do sada nije primjećena.

U zabačenm dijelu ovog marketa, tamo gdje se drže artikli koji slabo idu, ili se uopšte ne prodaju, među kojima su i gotove kašice za bebe primjećena je, po konstituciji bi se reklo žena, mlađih godina, vidno umorna i iscrpljena kako u korpu stavlja ne jednu, nego DVIJE kašice, jednu voćnu, i jednu mesnu.

Na nesreću ove mlede majke, nisu je spazile samo kamere već i neke druge, iskusnije majke koje su se tu slučajno zatekle. Vidno zgrožene, ostavile su svoje već dobro popunjene korpe i istog momenta svoje iskustvo podijelile na društvenim mrežama, odnosno u mamećim grupama na Fejsbuku čije članice su oštre protivnice kupovnih kašica. Jedna od njih je predložila i da se sve one koje se nalaze u blizini marketa spontano okupe i izraze svoje nezadovoljstvo zbog ovog nehumanog čina.

žena

Mlada majka koja je kupila kašice, ne sluteći šta je čeka po izlasku, naivno je krenula da plati svoje kašice, a kada je izašla imala je šta i da vidi, pred vratima ju je čekalo dvadesetak ogorčenih mama sa transparentima “Dole kupovne kašice”, “Ne truj svoje dijete”, “Skuhaj domaću kašicu lijena ženo”. Bilo je čak i onih majki koje su donijele domaće kašice lijepo spakovane u Tupperweare posude.

Šokirana mlada majka je istog trenutka zaplakala, pravdala se činjenicom da ide sa posla, da joj je beba gladna i da neće moći čekati dok ona nešto pripremi. Na njihovu opasku da opravdanja za tako nešto nema, ljutitoj mamećoj masi je rekla da se duboko kaje i zahvalila se što su joj otvorile oči te obećala da neće više nikad.

Skup mama se nakon toga u miru razišao i nije bilo potrebe za intervencijom policije.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar