50 Nijansi Pive

BANJALUKA POD OPSADOM: Održava se parada fanova Đorđa Balaševića!

Centar grada u srijedu će biti zatvoren za saobraćaj zbog najavljene parade banjalučkih fanova Đorđa Balaševića. Na obezbjeđenju parade biće angažovano 600 policajaca, a radi bezbjednosti učesnika i građana, u velikom broju gradskih ulica biće na snazi potpuna zabrana kretanja.

Kao što je poznato, građani Banjaluke prema Balaševiću imaju izuzetno ubilačke namjere, a na obalama Vrbasa i u gradskim alejama, planiranje ubistva Balaševića je već godinama jedina tema. Čitava situacija najteže pogađa fanove Đorđa Balaševića, od kojih su mnogi tokom poslednjih par godina digli ruku na sebe ili preselili u Čelinac, Trn i Mrkonjić Grad, gdje ne samo da slobodno slušaju Balaševića, nego bez straha za život prisustvuju i njegovim koncertima. Oni koji su ostali u Banjaluci, odlučili su da mirnom šetnjom ukažu na kršenje prava i vrijeđanje njihovih osjećanja, te da traže promjene.

djordje

Kako saznajemo, jedna od poruka Parade će biti da Banjaluka mora da prestane sa tradicijom svečanog spaljivanja Balaševićevih albuma u okviru Dana grada, 22. aprila.

Kako saznajemo, paradi bi trebalo da se priključe i banjalučki fanovi Bože Vreće. Zbog činjenice da se radi o ilegalnoj grupi ljudi odranije poznatih policiji po agresivnosti i učestalim napadima na mirne građane, policija će na punktovima oko centra provjeravati prolaznike kako bi identifikovali i spriječili kretanje pripadnika ove opasne grupe.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar