50 Nijansi Pive

EKSKLUZIVNA ISPOVIJEST: Zašto sam se odrekla rodbine

Banjalučanka čije je ime poznato redakciji, javno se odrekla rodbine zbog komentara na Fejsbuku. U ispovijesti za 50 nijansi pive, ova djevojka navodi kako je već danima vidno potresena.

-Kakvu god fotografiju da objavim, moja rodbina se pravi da je nije vidjela. Provjerila sam nekoliko puta, i vidjela da su i strina Mara i tetka Stana bile onlajn u vrijeme kad sam objavila novu profilnu fotografiju, ali mi je nisu ni lajkovale ni komentarisale, požalila se ova Banjalučanka.

Ona je ispričala kako su zbog navedenog problema  uzdrmani i njeni roditelji koji nemaju profile na Fejsbuku i kojima je ovo bio jedini način komunikacije sa rodbinom.

-Sramota me je mojih 950 prijatelja, pogotovo kad vidim kako njima rođaci uredno komentarišu slike, a samo moji neće. Zbog toga sam odlučila da ih se javno odreknem kako me više ne bi sramotili na Fejsbuku, objasnila je ona.

Istražujući, otkrili smo da ova djevojka nije usamljen slučaj i da se na isti problem žali još korisnika Fejsbuka.

komentari2

-Žao mi je što su se rodbina tako otuđila, pa više niko nikoga ne pozdravlja u komentarima ispod slike, niti poziva na ručak. Ranije su mi se javljale i tetke i strine i ujne i ujaci i pozdravljali i mene i moje roditelje, pa čak i babu i dedu, ali sada to više ne rade, ogorčena je još jedna od korisnica ove društvene mreže.

Ona navodi kako rođaci nisu reagovali čak ni na nedavno objavljenu fotografiju sa novim momkom, zbog čega su se kasnije posvađali, jer joj je on, kako kaže, to debelo zamjerio.

-Kad je primjetio da su izostali komentari mojih rođaka, momak mi je rekao kako se ne osjeća prihvaćeno i da zbog toga naša veza nema budućnosti, požalila se ova djevojka, brišući suze.

Za kraj, apelujemo na sve korisnike Fejsbuka i ostalih društvenih mreža da aktivno komentarišu fotografije rodbini jer nema smisla da u eri interneta jedni drugima ne iskazujemo ljubav i brigu, makar na ovaj način.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

1 komentar