50 Nijansi Pive

Melanija duboko potresena što neće spavati u spavaČici sa zmijanjskim vezom

Melanija Tramp, buduća prva dama Sjedinjenih Američkih Država, izrazila je svoje duboko žaljenje što neće biti u prilici stisnuti ruku čovjeku koji joj je poslao najljepše cipele u njenoj skromnoj kolekciji, Marinku Umičeviću.

Ona je, kaže, pogledala konferenciju za novinare na kojoj je Umičević objavio kako mu nije odobrena viza pa je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici napisala da se „feeling sad“ i da joj je to jedan od najstresnijih trenutaka u životu.

vez

Melanija je naknadno za CNN izjavila kako joj je najteže što neće imati priliku da spava u spavaČici sa zmijanjskim vezom koju je Umičević za nju pripremio, jer je čula da je napravljena od čistog pamuka, baš kao i papir na kome je napisala pozivnicu za inauguraciju. Upravo iz toga razloga, ona je narodu Amerike čvrsto obećala da će se založiti za to da prva velika odluka njenog muža, po prijemu dužnosti, bude ukidanje viza za sve stanovnike Republike Srpske.

Tokom intervjua je ljubazno zamolila Marinka i da joj objasni šta je to fafarona i tičije mlijeko, jer njeno poznavanje srpskog ipak nije toliko dobro.

Ako ste kojim slučajem propustili obraćanje Marinka Umičevića, obavezno pogledajte video u prilogu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar