50 Nijansi Pive

Republika Srpska se otcijepila od galaksije Mliječni put

Republika Srpska je, nakon godina i godina borbe, napokon uspjela da se otcijepi i to ne od FBiH, ne od Balkana već od planete Zemlje i galaksije kojoj pripada, a to je potvrdila i sama NASA.

-Sa velikom tugom saopštavamo da je Republka Srpska, zajedno sa svojim zemljištem, ljudima i infrastrukturom, odlučila da napusti planetu Zemlju i nastani se u nekoj drugoj galaksiji, a kojoj još uvijek nije poznato.

Kao što se moglo i predvidjeti, mnoge susjedne zemlje izrazile su žaljenje zbog ovakvog poteza pa je tako predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, izjavila da bi RS trebalo da se spusti na Zemlju aludirajući na to kako ova planeta neće biti ista bez njenog prisustva.

republika

Svjetski zvaničnici kažu da je sad glavni cilj da se mjesto gdje je bila RS iskoristi na najbolji mogući način, da ne bi ostala rupa. U planu je da se napravi nacionalni park ili balkanski Diznilend, ali pribojavaju se da za tako velike projekte jednostavno nema dovoljno mjesta. Razmišlja se i o otvaranju farme na kojoj bi se uzgajale merino ovce i na taj način bi Balkan postao jedan od najvećih proizvođača merino vune, odmah poslije Australije.

Izjavu čelnika RS koji bi nam potvrdili u kom dijelu svemira su se tačno smjestili još uvijek nismo dobili, jer vjerovatno još nisu uspostavili telekomunikacije i internet. Čim dobijemo prvi signal o tome ćemo vas obavijestiti na 50NP sajtu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar