50 Nijansi Pive

Reci mi šta si u horoskopu i ja ću ti reći kom poroku si sklon

Mi se horoskopom nećemo baviti na način na koji ste navikli, mi ćemo vam otkriti kojim porocima je sklon znak u kom ste rođeni. Astrologija tvrdi da pojedine ovisnosti mogu biti povezane upravo sa horoskopskim znakom. Čak i ako ne vjerujete u to, garantujemo da ćete se dobro zabaviti čitajući ovaj tekst.

Ovan (20. mart – 18. april): Kokain

Ako bilo kojeg ovna pitate šta je to što ih najviše živcra u životu, reći će vam da jednostavno ne ide dovoljno brzo. Ovnovi su djeca zodijaka, potrebna im je brzina i pažnja i zbunjujuća su kombinacija pretjeranog samouvjerenja u svoje sposobnosti, ptrebe da budu u centru pažnje i povratnih informacija da su dobri u tom što rade. Kokain je opijat koji im daje lažni osjećaj ubrzanja, da se kreću i rade brže od ostalih i stvara im dodatnu euforiju te njihova samouvjerenost da su najbolji doživljava svoju kulminaciju.

Bik (19. april – 19. maj): Hrana, marihuana ili oboje

Nedostatak strpljenja i odlučnosti kod ovna je duplo nadoknađen kod bikova. Toliko sporo i promišljeno pristupaju svemu da ponekad jednostavno postane neizdrživo za okolinu. Ne, nije to vaganje, samo nemogućnost donošenja odluke i reagovanja na novonastalu situaciju. Bikom vlada Venera koja je zadužena za preveliko strpljenje, koje osim dosadno često kod drugih pripadnika znakova izaziva stav da su bikovi u stvari jako lijeni. Možda biste pomislili da im treba neki opijat koji bi ih ubrzao, ali zbog svoje lijenosti vjerovatno ne bi bili zainteresovani za pronalazak nečeg takvog pa će onda radije da se okrenu lako dostupnim stvarima kao što je hrana. Nazvaće sebe gurmanima samo da bi pronašli izgovor za pretjerano uživanje u istoj.bik

Blizanci (20. maj – 21. jun ): Društvene mreže

Bliznaci će pokušati izbjeći emocije. I razgovor o emocijama. Prije će se okrenuti društvenim mrežama i komunikaciji, o bilo čemu i sa bilo kim samo da ne moraju o stvarnom problemu i onom što ih muči. Izbjegavaju razgovore u četiri oka, lakše se snalaze u džungli ljudi. Cirkulisanje i skakanje sa teme na temu, mogućnost pregovora i dogovora, rasprave i komunikacija sa više ljudi u isto vrijeme je ključna za njihov opstanak, ali i ostanak i zato su društvene mreže nešto na šta lako mogu da se navuku. Pruža im se mogućnost da rade više stvari odjednom, ali da se ne moraju preduboko posvetiti samo jednoj temi. Blizanci su nesposobni za vjernost bilo čemu, često nisu u stanju temeljno ni knjigu da pročitaju već to rade na preskok i donose svoj zaključak. I rijetko da pogriješe.

Rak (22. jun – 23. juli): Heroin

Rak je znak koji se uvijek vezuje za majku, porodicu i kuću. Teškog karaktera, ćudljivi i često mijenjaju raspoloženja, a kao i ostali vodeni znakovi kad im nešto ne odgovara, jdnostavno će se povući u svoj mali svijet i izbjegavati vanjski. Kući se osjećaju najugodnije, a heroin kao potencijalna ovisnost vreba iza ćoška, jer daje osjećaj zadovoljstva koji kratko traje i trrebaće još – rakovi uživaju u dugoročnom osjećaju patnje i kratkoročnom zadovoljstva.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar