50 Nijansi Pive

Skandal u Banjaluci: Otvoren ugostiteljski objekat koji nije koncept bar

Proteklog vikenda u Banjaluci otvoren je ugostiteljski objekat koji je razgnijevio sve posjetioce. Iako je najavljivano nešto do sada neviđeno u gradu, Banjalučane naviknute na koncept-barove dočekao je „hladan tuš“.

-Prvo i osnovno, enterijer je grozan. Nema ni cijevi ni euro-paleta ni teglica sa makaronima po policama, nego obični mermerni šankovi, okrugli stolovi koji se ne klimaju i drvene stolice. Nema nijednog detalja da se može uslikati za Instagram, požalila se jedna Banjalučanka.

Osim na enterijer, gosti su se žalili i na ponudu lokala.

-Naručio sam pivo od jagode na bazi ulja čia sjemenki sa ekstraktom japanske jabuke i nisu imali, što je zaista nečuveno. Konobari služe samo obično pivo, zapazio je Đorđe Kraftović.
Takođe, jedna od stvari koju su posjetioci zamjerili je što lokal nije pet-frendli, a u to se uvjerila gošća koji je pokušala ući sa svojim ljubimcima.

koncept

-Došla sam sa drugaricom i povela svojih sedam kućnih mačaka, međutim, radnik na ulazu mi je rekao da nije dozvoljen ulaz životinjama, kao da živimo u 19. vijeku. Tamo sigurno više nikad neću otići, zaključila je Maja Mačetić.

Jedan od novinara koji je prisustvovao otvaranju ističe kako mu je najviše zasmetalo nepostojanje zen-bašte u samom objektu.

-Ostao sam šokiran kada mi je jedan od konobara prišao i rekao da ne mogu raditi jogu na sred kafane i da urolam asuru, priča on.

Sudeći po iskustvima ljudi koji su prisustvovali, ukoliko ste propustili otvaranje ovog ugostiteljskog objekta, učinili ste sebi uslugu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar