50 Nijansi Pive

4 efikasna načina da izbjegnete kontakt očima sa slučajnim prolaznicima

Ilustratorka po imenu Lauren je osmislila vodič za preživljavanje introvertnih osoba kojima jedan od najvećih problema predstavlja kada im se pogled susretne sa nslučajnim prolaznicima. Ako ste jedna od takvih osoba koje na sve moguće načine pokušavaju izbjeći, krajnje neugodan kontakt očima onda morate pročitati ovaj vodič.

Jednostavno morate.

kako

Neki od klasika su da kad ugledate slučajnog prolaznika koji vam ide u susret brzo izvadite mobilni telefon i krenete da kuckate poruku ili provjeravate društvene mreže. Prije toga obavezno pažljivo odredite stranu kojom idete da ne bi došlo do sudara. Drugi način je da odglumite ozbiljan napada kašlja, jer će slučajni prolaznik pomisliti da ste smrtno bolesni i možda će čak preći na drugu stranu ulice.

Druga dva načina su nešto malo ekstremnija, ali poslužiće svrsi.

 

6

Kupite kutiju punu grlica i stavite ih u ranac koji će vam sve vrijeme biti na leđima. Kada ugledate slučajnog prolaznika, pustite grlice iz ranca i počnite trčati za njima kao da ih želite vratiti. Vjerujte nam na riječ, slučajni prolaznik će pobjeći glavom bez obzira.

5

Četvrti način jeste da se pomoću magičnih runa pretvorite u čudovište kada naiđe slučajni prolaznik, u tom trenutku on bi trebalo da se transformira u borca protiv čudovišta i da vas napadne mačem. Za vrijeme borbe pogledi će vam se slučajno sresti, shvatićete da on i nije toliko loš koliko vam se činio kad ste bili udaljeni jedan od drugog sto metara. Izvinite se. Pozovite ga na pivo. A kasnije možete i zajedno da se preselite u neke udaljenje krajeve.

Ko zna…

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar