50 Nijansi Pive

Strašne posljedice hladnoće: Viđena sponzoruša kako ulazi u golf

Nagli pad temperature koji nas je prije par dana neugodno iznenadio već je odnio svoje prve žrtve. Od neimenovanih izvora saznali smo da je sinoć ispred Banjalučkog splava, primjećena djevojka sa ultra kratkim minjakom, visokim štiklama, krznenim prslukom, savršeno našminkana sa besprijekornom fizurom kako cupka u mjestu na debelom minusu, a naš čitalac tvrdi da je riječ o klasičnoj sponzoruši.

Sponzoruše su kod nas prilično česta pojava i na ulicama našeg grada kao i u svim boljim kafićima se često mogu sresti, ali ono što je naš očevidac vidio tu noć, graniči sa naučnom fantastikom. On je našoj  redakciji otkrio, kako sam tvrdi, pri zdravoj pameti i čistoj svijesti, da je vidio upravo tu sponzorušu kako ulazi u golfa i to dvojku!

-Nisam bio pijan, živim u obližnjim zgradama i izašao sam da prošetam psa kada sam ugledao nju. Pomislio sam da će je pokupiti neki džip, u najgorem slučaju BMW, ali ono što sam vidio nisam mogao zamisliti ni u najluđim snovima. Pokraj nje se zaustavio golf i to dvojka, kratko je porazgovarala sa vozačem, a onda je vidno promrzla ušla da se ugrije, rekao je očevidac Đ. S.

Wealthy couple celebrating in a car

Povodom ovog slučaja razgovarali smo i sa Nebojšom Kuštrinovićem koji nam je potvrdio da je samo riječ o posljedicama hladnog vremena i da na to ne treba gledati kao na neku trajnu pojavu.

-Već danima se priča da će temperature ići i do -20 tako da se ovako nešto moglo očekivati, možda ne u ovako ekstremnom obliku, ali šta je tu je. Ovim putem bih apelovao na sve vozače malo boljih automobila da se dok su ovako niske temperature, noću provozaju gradom, pokupe neku sponzorušu koja čeka taksi ili tatu da dođe po nje i učine dobro djelo. Neka njihove komšije vide da ih je dovezao neko važan. Vama to neće predstavljati nikakakav napor, a njima će značiti mnogo, zaključio je popularni Kuštra.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar