50 Nijansi Pive

Komunalna policija Republike Srpske odlazi na edukaciju kod Vučićevih komunalaca

Radnici Komunalne policije RS bi od naredne godine trebalo da idu na edukacije nakon što je inspekcija ustanovila kako svoj posao ne obavljaju dovoljno efikasno. Šef komunalaca izjavio je kako nije zadovoljan kako radnici postupaju sa građanima te smatra da im je potrebna dodatna edukacija.

On je na konfernciji za štampu, održanu tim povodom izjavio kako će prvi korak Komunalne policije u Novoj godini biti dodatna obuka radnika, a odlučili su da se ta obuka vrši u Srbiji jer oni u potpunosti žele prekopirati njihov sisitem rada.

policija2

– Znate mi imamo zaista puno problema, na prvom mjestu sa ljudima koji prodaju vunene čarapa priglavke, čajeve i crkvene kalendare, a koji nemaju nikakve dozvole. To je jedna veoma dobro istrenirana organizcija kojoj godinama pokušavamo statu u kraj, ali nam jednostavno ne polazi za rukom. Nakon što smo vidjeli kako te slučajeve rješavaju komunalci iz bratske nam Srbije shvatili smo da treba da prekopiramo njihov način rada i pošaljemo ljude na edukaciju.

Radovan B. radnik komunalne službe već dugi niz godina rekao je da oni zaista nisu obučeni da se nose sa ovakvim izgrednicima i da kad je vidio kako to obavljaju kolege preko Drine, odmah je poželio da radi s njima.

-Bio sam oduševljen kako izlaze na kraj sa svima od lubeničara pa sve do bakica koje prodaju kaiševe. Iskreno se nadam da ćemo od sljedeće godine uspjeti rješavati stvari na isti način i kod nas u Banjaluci.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar