50 Nijansi Pive

Prva prekookeanska tezga Predsjednika na inauguraciji Donalda Trampa

Znali smo da je samo pitanje dana kada će se ovo desiti jer mi u potencijal i talenat našeg Predsjednika vjerujemo otkako je prvi put uzeo mikrofon u ruke i zapjevao pod šatorom, a to su napokon prepoznali neki svjetski zvaničnici pa ga sigurno očekuje internacionalna pjevačka karijera.

Naime, Predsjednik je dobio ponudu da neke od svojih najvećih hitova otpjeva na, ni manje ni više, inauguraciji novog američkog predsjednika Donalda Trampa. Poznato je da na ovakvim događanjima pjevaju samo najveća imena svjetske šoubiz scene, pa ne čudi zašto je ovoga puta izbor pao upravo a našeg Predsjednika.

Tramp je tim povodom za 50NP izjavio:

– Moj tim i ja smo dugo razmišljali ko bi najbolje upriličio ovaj svečani događaj, nismo htjeli da to budu neki milion puta viđeni likovi, već neko ko će donijeti sasvim novu energiju. Do vašeg Predsjednika smo došli nakon što je Melanija dobila Bemine cipele, malo smo guglali i pronašli taj pravi biser internacionalne muzičke scene. Mislim da će biti sjajno. Kada smo čuli kako on pjeva “ne moze nam niko nista…”, Stonsi su odmah pali u drugi plan.

Tim povodom oglasili su se i iz kabineta samog Predsjednika te su rekli kako on ima priličnu tremu, jer mu nije jednostavno pjevati pred brojnim ambasadorima zemalja cijelog svijeta te da pažljivo priprema repertoar. Da bi sačuvao glas, vjerovatno neće imati javne nastupe sve do poslije same inauguracije. Isto tako oni naglašavaju da će ovaj čin dodatno učvrstiti dobre odnose Amerike i Republike Srpske i nadaju se da će građani imati priliku pratiti ovaj važan događaj putem naše javne kuće.

Do tada, prisjetimo se nekih najvećih hitova.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar