50 Nijansi Pive

Sveti Nikola u gradskom prevozu obradovao Banjalučane van svake mjere

BANJA LUKA – Sveti Nikola u Banjaluci – vijest je koja je izazvala ogromnu pažnju Banjalučkih medija i twitter scene RS. Najoduševljeniji su bili najmlađi Banjalučani, zbog besplatnih slatkiša, a ništa manjeg intenziteta nije bilo ni oduševljenje najstarijih građana, od kojih su neki došli do besplatne mjesečne karte.

Ekipa 50NP uspjela je da pronađe i pita Svetog Nikolu lično o erupcijama oduševljenja koje izaziva u ovdašnjoj javnosti.

50NP: Ove godine ste oduševili mnoge putnike gradskog prevoza, prvenstveno one najmlađe?

paketi

– Da, to je ono što radim kao zaštitinik putnika i moreplovaca. Vjerujem da će i najmlađi putnici biti srećni zbog novih i popravljenih kočionih sistema, grijanja i novih guma. Donio sam tridesetak setova mjenjača, 50 kompleta guma mlađih od 7 godina, dvije ispravne rampe za lica sa invaliditetima, popravio sam grijanje i raspala vrata na više linija. Još uvijek ima dosta, dosta posla da se uradi i to moram da završim prije nego što odem dalje.

50NP: Da, ali mislili smo na poklone, kao paketiće sa slatkišima, mediji su o tome…

– Da, da, poklonio sam dosta novca da se vozačima isplati dio zaostalih plata, a već sam riješio da u Banjaluku dođe 30 vozača iz raznih krajeva svijeta, kako banjalučki vozači ne bi morali da voze po 12 i više sati u komadu. Neki od njih će čak dobiti i slobodan dan u januaru. Vjerovatno za slavu. Donio sam i gomilu novih ispravnih tahografa, punu vreću u stvari. Tu su i ispravni aparati za gašenje požara…

50NP: A paketići, mjesečne?

– A za to ne znam, vidio sam nekog čovjeka u kostimu, dijeli nešto ljudima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar