50 Nijansi Pive

Najgledaniji YouTube klipovi ove godine

Prođe li bar jedan dan u vašem životu da vam neko ne pokaže neki video sa YouTube-a? Jesi vidio, kako nisi vidio, ček’ da ti pokažem, umrijećeš od smijeha… Kad nemaš baš ništa pametno da radiš visiš na YouTube-u i neće ti biti dosadno i tako godinama.

YouTube je najpopularnija platform za gledanje i dijeljenje video sadržaja, a toliko je popularna da su ljudi pronašli način da je koriste kao izvor zarade. To su vam oni jutjuberi o kojima svi pričaju, oni se snimaju, kače na YouTube i zarađuju pare. Ne lažemo, životami.

Elem, nije to tema ovog teksta, tema su najgldaniji klipovi u godini koja je polako, ali sigurno izmiče.

10. Spremni za zombi apokalipsu

Brat je vozio sestru da vadi umnjake i dok je ona bila opijena od anestezije on joj je složio priču da se sprema zombi apokalipsa.

9. Let prvom klasom do Dubaija

Čovjek koji je slučajnim odabirom nagrađen da putuje prvom klasom je svoju avanturu snimio i vadio mast svima koji ga znaju i ostalim smrtnicima koji to nikada nećemo probati. Majstore, nije to lijepo.

8. Džon Oliver o Trampu

Ovu godinu je obilježio i izbor novog američkog predsjednika (mi još uvijek ne vjerujemo da je to Tramp), ali i govor Džona Olivera nekoliko mjeseci prije izbora koji je jednostavno sjajan. Staneš i razmisliš zašto ovakve stvari meni nikada ne padaju na pamet.

7. Čening Tejtum kao Bijonse

I dalje nam nije jasno zašto su muškarci obučeni kao žene toliko zanimljivi svijetu, ali eto…

6. Bottle Flip

Još jedna pošast kojom su bili opsjednuti klinci, na svakom ćošku mogli ste ih vidjeti kako kao u transu bacaju flaše do pola napunjene vodom.

5. Djevojčica svira ukulele

Na ovakvim listama uvijek se nađe jedan video iz neke talnt šou emisije, jer mi volimo da se smijemo ljudima i kako se brukaju pred svijetom. U ovom slučaju se divimo.

4. Najk kratki film

https://youtu.be/scWpXEYZEGk

Dovoljno je okupiti neke poznate face u fudbalu i gledanost je osigurana, a to dokazuje i ovo što kao nije reklama.

3. Otac i sin otkrivaju šta se krije u repu zvečarke

A nije zanimalo samo njih izgleda, pošto je klip u kome oni to otkrivaju pogledalo više desetina miliona ljudi.

2. PPAP

Vjerovatno najveća glupost koja je ikada zadesila internet nakon Gangam stajla, ali djeluje kao kad prođete pored saobraćajke, ne možete, a da ne pogledate.

1. Adele kod Džejmsa Kordena

Žena koja je ove godine srušila internet i tu ne mislimo na njenu kilažu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar