50 Nijansi Pive

Papirologija za stambeni kredit od Nove godine teška 3 umjesto 5 kilograma!

Svjesni da je stambeni kredit jedini način da mladi bračni parovi dođu do sopstvenog krova nad glavom, čelnici Investiciono razvojne banke su odlučili da im taj proces što više olakšaju.

Od 1. januara 2017, godine broj potrebnih papira za dizanje kredita će umjesto 66.794 po jednom supružniku, iznositi svega 45.950, a to je potvrdio jedan od direktora IRB banke koji je želio ostati anoniman, jer njemu nije potrebna reklama i promocija, već mu je cilj da pomogne svim mladim ljudima koji žele da zasnuju svoju porodicu, u svom domu.

-Mi želimo aktivno da učestvujemo u istrebljenju bijele kuge, a znamo da se mnogi parovi ne odlučuju na proširenje porodice sve dok ne riješe stambeno pitanje. Zato smo odlučili da postupak do odobrenja kredita skratimo što je više moguće. Mislili smo i na to kako nošenje teških stvari može da utiče na plodnost i zato potrebna papirologija umjesto dosadašnjih pet, teži tri kilograma, što, morate priznati, nije uopšte malo. Treba to nosati od institucije do institucije.

papirologija

Strahinja Ž. Koji je nedavno odlučio da se upusti u proces dizanja kredita kaže da je presrećan, što je zahtjev predao u junu ove godine, jer to znači da prije januara-februara naredne godine njegov predmet neće ući u razmatranje, a to pak znači da će ga kačiti ove nove odluke o smanjenju papirologije.

-Ne znam šta bih vam rekao i supruga i ja smo presrećni zbog ove odluke. Već sam kupio i manju torbu za papire nego što je ona prethodna. Sve ćemo proslaviti skromno, u krugu najuže porodice.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar