Podijeli ovo

BANJALUKA – Grupa građana okupljena oko pješačkog prelaza u naselju Lauš netremice je posmatrala vozilo marke Golf koje se zaustavlja da propusti djevojčicu školskog uzrasta da pređe ulicu.

“Mirno sam prolazila trotoarom i izbjegavala rupe, kad sam ugledala vozilo koje se približava pješačkom prelazu a zatim bespotrebno zaustavlja.  Djevojčica je uredno trčala preko pješačkog i nije bilo nikakve potrebe da se zaustavlja saobraćaj u naselju koje je svakako preopterećeno vozilima i treba voziti što brže da otrovnih isparenja bude što manje”– izjavila je Nermina M. za reportera 50 NP koji se zatekao u obližnjem kafiću.

Prema izjavama drugih očevidaca, vozač nije imao uobičajena religiozna obilježja na vozilu niti predmete za zaštitu od radara poput CD-a, zbog čega se sumnja da nije iz RS a možda čak niti iz BiH te da je vjerovatno bio pod uticajem droga.

“Stajao je i gledao u djevojčicu, eto, tako samo stoji i blene, blene, mi mašemo hajde, pa hajde čovječe kreni a on stoji i ništa! Drogiran, kad vam kažem.” – slikovito je opisao Jovan R., stariji sugrađanin i mještanin ovog naselja koji je do sada svjedočio hiljadama vozila u ovom predjelu grada od kojih, prema njegovim riječima, nijedno nije imalo potrebe da se zaustavi na pješačkom prelazu.

Slučaj je prijavljen i policiji koja se tim povodom kratko oglasila naglasivši da samo zaustavljanje vozila nije nezakonito te da policijska vozila to i sama redovno rade, ali da je ovo ponašanje neuobičajeno za vozače zbog kojeg će posmatrati situaciju u ovom naselju tokom narednih dana.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Povezano:

Comments

  1. Ovo mora da je neka sprdnja i zajebancija sa starim srpskim rijecima OMG WTF LOL LMFAO.
    I onda se kao vi hvatate za glavu i kazete na mladima svijet ostaje. Pa fino coek reko da ga stezu hlace ne moze sutnuti lopte. Pitanje je samo da li mu je mama ovca ili cobanica

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *