50 Nijansi Pive

12 stvari koje možeš kupiti u kineskom kod Đure za marku

Jedan od poznatijih Kineza u Banjaluci je Kinez Đuro. Vi sad mislite da je to neki ovdašnji čovjek, Bosanac, koji je otvorio kinesku radnju, doskočio Kinezima. Ali ne, Đuro je pravi kineski Kinez. I ima prodavnicu. U epicentru Banjaluke.

Kraj mjeseca. Plata bila i rado je se sjećamo, a neki rođendani u najavi. Pregledom preostalih finansijskih sredstava situacija je jasna: Za poklon imate samo jednu konvertibilnu marku. Poklonu se u zube ne gleda, a Đuro ima i za pola marke, ako zatreba.

Nego, šta da kupite za marku?

1. Ovo je vrijeme šarenih balona! Uvijek možete reći kako ste htjeli da se podsjetite na djetinjstvo. Može nekoliko za marku.

baloni

 

2. U slučaju da je osoba kojoj je rođendan žensko – evo veselja! Ne znamo da li Đuro nudi i kutijicu, ali snaći ćete se već. Biće samo problem izabrati.

mindjuse-2 biseri

 

3. Ovo je nešto što ćete poželjeti da kupite i sebi! Ali odolite, jer poklon se pokloniti mora! Tai Juan češalj, za sve tipove kose.

cesalj

 

4. Da ne bi bilo da je sve na komad marku, pa da ne dobijete na kvantitetu, evo rješenja! Ove gumice će slavljeniku trajati vječno!

gumice

 

5. Mole se čitaoci da jave ako znaju čemu služe ove makaze. Možda od toga možete napraviti i zabavnu igru na rođendanu pa ispasti faca godine!
makazice-kina

 

6. Šta je muškarac bez dobre noktarice?

noktarice

 

7. Ovo može biti veoma kreativan poklon! Jedna malka, a novčanik! Problem je samo što ne valja poklanjati novčanik prazan.

novcanik

 

8. Ova ogrlica koja glow u mraku, takođe je dijelo onog Juana Tuana i dolazi sa privjescima koji takođe ulaze u tu marku. Ma čudo neviđeno je taj Đuro!

ogrlica

 

9. Ove šnale, kao i one koje slijede na sljedećoj kategoriji, biće odličan izbor ako je osoba ženskog pola. Ne gledajte one crne, one su skupe.

snale

snale-razne

 

10. Šta je kuća bez utičnice?

uticnice

 

11. I za kraj smo ostavili nešto potpuno šokantno, nevjerovatno što će biti sto posto vaš izbor. Za jednu marku dobijete 500 evra! Nadamo se da ovaj osvježivač za auto miriše na evre.

osvjezivac-zraka
Ono što je sigurno, na kraju ovog šoping vodiča, jeste da vam Đuro ostavlja mogućnost izbora i da vam neće biti lako odlučiti se. A ako ipak imate dvije marke, odustanite od rođendana i u obližnjoj kafani popijte hladan Nektar. Zaslužili ste.

ne-mogu

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Potplaćeni Portparol

Dodaj svoj komentar